Biofilmer i Maj
 Nedan hittar du alla filmer vi visar denna månad. Du klickar på en filmtitel för att läsa mer om filmen. Vill du hellre ladda ner månadens bioprogram i PDF-format till din dator för ex. utskrift, klickar du på bilden till höger.
Har du inte Adobe Reader, ladda ner det här.
     Maj  
 2022-05-05 
 Torsdag 
 18:30 
 The Lost City 2
2022-05-05 18:30 tim 100 kr Ej angivet år

 Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage (Sandra Bullock) har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stiliga bokomslagsmodellen Alan (Channing Tatum) har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär "Dash". När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok, tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär (Daniel Radcliffe) som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter. För att bevisa att han kan vara en hjälte även i verkliga livet, och inte bara på boksidorna, ger sig Alan iväg för att rädda henne. De kastas in i ett episkt djungeläventyr, där det osannolika paret kommer att behöva samarbeta för att överleva alla naturens faror och hitta den antika skatten innan den försvinner för alltid.

I rollerna: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Brad Pitt, Patti Harrison, Bowen Yang m fl.

Regi - Aaron Nee, Adam Nee  

Biljetter köps i kassan som öppnar
45 minuter innan föreställningen.
© 2022 Aneby Konserthusförening | Logga in